OFFICIEEL: Storck moet Cercle Brugge behoeden van degradatie

OFFICIEEL: Storck moet Cercle Brugge behoeden van degradatie

Gepubliceerd: zaterdag 12 oktober 2019 om 15:38za 12-10-2019 om 15:38

Bernd Storck is de nieuwe trainer van Cercle Brugge. Dat deelde de ploeg zaterdag officieel mee. 

Storck kent de Belgische competitie. De Duitser was tot juni de trainer van Royal Excel Moeskroen. Als speler was de 56-jarige trainer in het verleden actief als speler bij onder meer VfL Bochum en Borussia Dortmund. Eerder was Storck bondscoach van Kazachstan en Hongarije.

Cercle Brugge miste dit seizoen haar competitiestart. Na tien speeldagen staat het laatste in de stand met amper drie punten. Trainer Fabien Mercadal werd daarom bedankt voor bewezen diensten. Met Storck hoopt Cercle Brugge zich te handhaven in de Jupiler Pro League. 

In de lijn met de visie van Cercle Brugge 
Bij Cercle Brugge kloppen zichzelf op de borst met de komst van Storck. "Met Bernd Storck doen we beroep op een ware vakman, iemand die perfect in lijn ligt met onze visie voor het project met Cercle. We zijn er dan ook van overtuigd dat Bernd Storck de ideale coach is om de doelstellingen van Cercle Brugge te bereiken", aldus gedelegeerd bestuurder Oleg Petrov.

Besturrder Vincent Goemaere vult aan. "Met de aanstelling van Bernd Storck hebben we een trainer gevonden met kennis van de Belgische competitie en waarbij inzet & discipline als een toonbeeld geldt. We blijven ervan overtuigd dat er voldoende kwaliteit in deze groep aanwezig is en hebben er vertrouwen in dat Bernd Storck, in samenspraak met de technische staf, de juiste formule zal vinden om de benodigde resultaten te bereiken waarmee onze supporters zich opnieuw kunnen vereenzelvigen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Is Storck een goede keuze voor Cercle Brugge?

Ja
92%
Nee
8%
(621 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws