Blijft België onklopbaar? Kazachstan moet tenen uitkuisen tegen Rode Duivels!

Blijft België onklopbaar? Kazachstan moet tenen uitkuisen tegen Rode Duivels!

12-10-2019 12:30 Laatste update: 13-10-2019 14:34

Na de bijna 9-0 recordzege van België zijn de Rode Duivels gekwalificeerd voor het EK. Het ticket voor het toernooi is al binnen, maar het werk is nog niet helemaal voorbij. Als België ongeslagen de EK-kwalificatieperiode wil eindigen, moet het ook nog voorbij Kazachstan. 

GIGAPROMO! België blijft winnen en ontdoet zich ook van Kazachstan! KLIK HIER

Bookmaker Ladbrokes heeft een gigantische promotie klaar voor deze partij. Bij het openen van een speelrekening krijg je een unieke kans om jouw winst te verdriedubbelen. Maak jij met andere woorden een juiste gok, zie jij jouw winst VERDRIEDUBBELD worden voor deze partij. Een bijzonder mooie promotie!

Lees verder onder de afbeelding

De Rode Duivels zijn uiteraard de grote favoriet voor deze partij. Nog nooit verloren van Kazachstan en in absolute topvorm. Elke EK-kwalificatiewedstrijd werd gewonnen en dat betekent dus ook 7 ongeslagen wedstrijden op een rij.

 Als er toch goed nieuws is voor Kazachstan, dan is het dat de Rode Duivels niet met de sterkst mogelijke elf voor de dag zullen komen. Al zeker geen Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku. Mogelijk ook geen Eden Hazard, die rust lijkt te krijgen.

Kazachstan
Bij Kazachstan is er minder reden om te vieren na de bijzonder moeilijke kwalificatiecampagne. Het staat amper op de vierde plek en wist in 7 partijen amper 2 keer te winnen. Ook deze week verloor het nog met 1-2 van Cyprus. In eigen huis doet men het steevast wel beter, met 4 overwinningen in de laatste 8 thuiswedstrijden. Is dat ook genoeg om de Rode Duivels tegen te houden?

Het mag vrij duidelijk zijn dat België de grote favoriet is om de partij te winnen en dat ook gewoon zal doen. We denken niet dat er ook een nieuwe 0-9 aan zit te komen, met een Kazachstan dat vooral verdedigend zal denken. Een overwinning met 3 doelpunten verschil is wel in de maak. Geloof jij daar ook in, dan kan je bij Ladbrokes inzetten op een handicap van -2 voor de Rode Duivels. Bij een inzet van €10 zou jou dat maar liefst €30,6 opleveren dankzij deze promotie!

GIGAPROMO! België blijft winnen en ontdoet zich ook van Kazachstan! KLIK HIER