Mbappé geen gevaar voor Club Brugge? 'PSG-ster verlaat Franse team door blessure'

Mbappé geen gevaar voor Club Brugge? 'PSG-ster verlaat Franse team door blessure'

Gepubliceerd: donderdag 10 oktober 2019 om 17:30do 10-10-2019 om 17:30

Club Brugge doet het voorlopig uitstekend in de Champions League. Op de volgende speeldag ontvangen de vice-kampioen het sterrenensemble van Paris Saint-Germain. Die moeten het mogelijk zonder Kylian Mbappé stellen tegen Club Brugge.

Mbappé werd nog opgeroepen voor de interlands met Frankrijk, maar de blikvanger van PSG en nationale team zou intussen het trainingskamp verlaten hebben. De spits heeft nog te veel last van een dijblessure. In samenspraak met de medische staf werd beslists om geen risico's te nemen. De wedstrijden tegen IJsland en Turkije komen dus te vroeg, weet Het Nieuwsblad.

Op 22 oktober speelt PSG echter zijn Champions League duel op Club Brugge. De Parijzenaren verwachten Mbappé te kunnen recupereren, maar helemaal zeker is dat nog niet. Mbappé kampt al langer met een paar kleine blessures en speelde als gevolgd daarvan nog maar zes wedstrijden dit seizoen.  

De Champions League wedstrijd tussen Club Brugge en PSG wordt 22 oktober om 21u afgetrapt. De race tegen de klok is begonnen in het geval van Mbappé.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws