Antwerp haalt het van Nederlandse subtopper, wel weer onderlinge discussie

10-10-2019 15:47
2

Ook Antwerp maakte gebruik van de interlandbreak om een oefenwedstrijd in te lassen. The Great Old oefende tegen het Nederlandse Vitesse en won met 2-1. Opvallend: er was opnieuw discussie tussen de spelers, dit keer om een vrije trap.

Met Vitesse streek de nummer vier uit de Eredivisie neer in Antwerpen. Vitesse begon het best aan de wedstrijd en stond al vroeg op voorsprong nadat verdediger Max Clark een hoekschop binnenkopte. Net voor de rust slaagde Didier Lamkel Zé erin om Antwerp terug op gelijke hoogte te brengen. Hij rondde een lange rush knap af.

In de tweede helft kwam Antwerp op voorsprong via Amara Baby. Hij kon de bal eenvoudig tegen het net tikken. De oefenwedstrijd rustig uitspelen zat er echter niet in. Een vrijeschop lokte een discussie uit tussen de spelers. Lior Refaelov en doelpuntenmaker Baby wilden allebei hun kans gaan. Lamkel Zé stond erbij en kon er naar verluidt alleen maar om lachen. Baby won het pleit maar trapte uiteindelijk hoog over.

Antwerp neemt bij de hervatting van de competitie op tegen KV Mechelen.

Doelpunten: 15' 0-1 Clark, 43' 1-1 Lamkel Zé 1-1, 66' 2-1 Baby.