LIVE: Invaller Benteke pikt tegen San Marino ook zijn goaltje mee

LIVE: Invaller Benteke pikt tegen San Marino ook zijn goaltje mee

10-10-2019 15:00 Laatste update: 22:24
50

De Rode Duivels zetten hun gemakkelijk EK-kwalificatiecampagne donderdag voort met een ontmoeting met voetbaldwerg. België-San Marino is rechtstreeks te volgen via dit liveblog van VoetbalPrimeur.be. De aftrap is om 20u45.

Met een perfecte 18 op 18 dendert onze nationale ploeg in volle vaart richting Euro 2020. Bij een zege op San Marino is ons land het eerste land dat zich weet te plaats voor de komende eindronde. Wanneer er bij Cyprus-Kazachstan geen winnaar komt, legt ons land al automatisch beslag het eerste ticket. België-San Marino is een confrontatie tussen de leider en rode lantaarn van de FIFA-ranking, dus dit moet een walk-over zijn voor de Rode Duivels.

De mannen van bondscoach Roberto Martinez kenden vorige maand echter een helft lang moeite met San Marino. Michy Batshuayi kon pas in minuut 43 via een penalty de ban breken. Dankzij goals van Dries Mertens, Nacer Chadli en opnieuw Batshuayi werd het op 6 september uiteindelijk nog 4-0. Voor eigen publiek in Brussel zullen de Rode Duivels op meer goals jagen.

Opstelling Rode Duivels: Courtois; Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen; Castagne, Vanaken, Tielemans, Chadli; Mertens, E. Hazard en Lukaku