Anderlecht gaat in oefenmatch met harde cijfers onderuit tegen KV Mechelen

10-10-2019 14:06 Laatste update: 14:30
43

Zonder de afwezige (jeugd)internationals oefenden Anderlecht en KV Mechelen donderdagmiddag te elkaar. Het onderonsje mondde uit in een klinkende zege voor KV Mechelen: 1-4.

Het waren de bezoekers die na een half uur spelen de leiding namen. De ervaren Clément Tainmont zette een penalty beheerst om, waarmee hij ook voor de ruststand zorgde. Na de pauze was het Rob Schoofs die de marge verdubbelde.

Halverwege de tweede helft deed Anderlecht - met onder meer Cobbaut, Gerkens, Kiese Thelin en Trebel in de basis - iets terug via Kiese Thelin. RSCA mocht na de aansluitingstreffer in minuut 66 echter slechts kort hoop koesteren op een gelijkmaker. Binnen een tijdsbestek van vijf minuten besliste KV Mechelen de match.

Nauwelijks drie minuten na de 1-2 bracht Hairemans het verschil weer terug tot twee. Vervolgens was het aan invaller Arno Van Keilegom om de eindscore op de borden te zetten.