Martinez onder de loep genomen: “Dat neigt wel eens naar het lachwekkende”

Martinez onder de loep genomen: “Dat neigt wel eens naar het lachwekkende”

Gepubliceerd: donderdag 10 oktober 2019 om 13:44do 10-10-2019 om 13:44

Laatste update: donderdag 10 oktober 2019 om 13:45do 10-10-2019 om 13:45

De Rode Duivels ontvangen dwergstaat San Marino. Eddy Snelders vindt dat bondscoach Roberto Martinez de kleine landen soms teveel ophemelt.

Martinez wordt zo soms niet serieus genomen. "Je moet respect hebben voor je tegenstanders, maar je mag ze niet groter en belangrijker maken dan ze zijn. Als je naar Cyprus, San Marino, Kazachstan en zelfs Schotland kijkt: eigenlijk zijn dat dreumesjes”, wordt Snelders geciteerd door Sporza.

Volgens Snelders wordt het ook lachwekkend, zeker omdat België voor alles op alles gaat. “De bondscoach maakt die landen elke keer opnieuw wél groter dan ze zijn. Ik zeg niet dat dat begint te irriteren, maar soms neigt dat wel eens naar het lachwekkende. Ik denk dat België voor 30 op 30 zal gaan.”

“Ons land staat 1e op de wereldranglijst, dat brengt verplichtingen met zich mee. Eén van die verplichtingen is dat je geen enkele wedstrijd zonder de nodige concentratie speelt. En dus moet België met zijn kwaliteiten het maximum nastreven, ook al komt er dan misschien nog een moeilijke wedstrijd in Rusland aan”, aldus Snelders.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Vind jij dit ook?

(68 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws