UPDATE: Lukaku houdt woord en doneert 5.000 tickets voor goede doelen

UPDATE: Lukaku houdt woord en doneert 5.000 tickets voor goede doelen

Gepubliceerd: donderdag 10 oktober 2019 om 12:46do 10-10-2019 om 12:46

Laatste update: dinsdag 19 november 2019 om 13:45di 19-11-2019 om 13:45

Romelu Lukaku kan tegen San Marino zijn 50e doelpunt maken. De aanvaller komt met een speciale actie als hij die magische kaap bereikt.

Lukaku geeft gratis tickets uit aan twee goede doelen, zo geeft hij aan in een filmpje op sociale media. ‘Dag allemaal, Romelu Lukaku hier. Zoals jullie weten zit ik nu aan 49 doelpunten bij de nationale ploeg. Voor mijn 50e doelpunt zou ik graag 5.000 tickets willen uitdelen aan Kom op tegen Kanker en de Diabetes Liga omdat het twee organisaties zijn die mij toch wel nauw aan het hart liggen.’

‘In verband met kanker heb ik belangrijke mensen in mijn leven verloren, en een heel belangrijk persoon in mijn leven lijdt aan diabetes’, wordt Lukaku geciteerd door Het Laatste Nieuws. ‘Ik zou graag aan die twee organisaties tickets willen uitdelen.’ Ook de supportersvereniging Belgian Fan Club 1895 krijgt gratis tickets bij een 50e doelpunt van Big Rom.

‘Zij hebben ons gesteund sinds het begin. Ze hebben (met ons) de mooie weg meegemaakt vanaf het begin tot nu. Hopelijk zullen we samen nog mooie momenten beleven. Het is voor mij ook een manier om de mensen te bedanken voor alle steun die ik heb gekregen gedurende de afgelopen negen, bijna tien jaar, bij de nationale ploeg. Bedankt aan jullie, en ik zie jullie snel. Ciao’, klinkt het.

Update: Romelu Lukaku houdt zijn woord en doneert 5.000 tickets voor de goede doelen Kom op tegen Kanker en de Diabetes Liga na zijn 50e goal voor de Rode Duivels. Dat wordt ook opgepikt in Italië en door journalist Gianluca Di Marzio. ‘Een gebaar dat veel betekent voor een kampioen, ook buiten het veld’, klinkt het.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Een mooi gebaar van Lukaku?

(204 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws