Hoge verwachtingen Rode Duivels: “Bij minder dan 5 goals zijn fans ongelukkig

Hoge verwachtingen Rode Duivels: “Bij minder dan 5 goals zijn fans ongelukkig"

Gepubliceerd: donderdag 10 oktober 2019 om 12:25do 10-10-2019 om 12:25

Laatste update: donderdag 10 oktober 2019 om 12:47do 10-10-2019 om 12:47

De Rode Duivels nemen het op tegen San Marino. Bij de supporters zijn de verwachtingen hooggespannen, dat weet ook Eddy Snelders.

Snelders verwacht een wandeling in het park voor de Rode Duivels. "Laten we zeggen: 5+. Dus 5 doelpunten of meer. Bij minder dan 5 doelpunten zullen de meeste fans ongelukkig naar huis gaan, denk ik”, wordt hij geciteerd door Sporza. "Mensen die vanavond komen kijken, weten dat het geen echte wedstrijd zal zijn, maar ze hopen wel op een zwierig en gretig België. Dan gaat het volk er achter staan en krijg je een leuke wedstrijd.”

“Anderzijds heb je van die matchen waarin bij een 3-0- of 4-0-voorsprong de handrem opgetrokken wordt en je een saai vervolg krijgt”, gaat Snelders verder. “Laten we op het eerste hopen: zwierig voetbal en doelpunten. Ik weet wel dat je dat niet elke keer kunt brengen en dat onze internationals veel matchen moeten spelen, maar als supporter van de Rode Duivels hoop je dat je in matchen die zich als eenvoudig aandienen toch waar voor je geld krijgt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft Snelders hier gelijk?

(32 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws