Mulder spreekt zich uit over Vercauteren: Hij gaat het lastig krijgen

Mulder spreekt zich uit over Vercauteren: "Hij gaat het lastig krijgen"

Gepubliceerd: donderdag 10 oktober 2019 om 10:45do 10-10-2019 om 10:45

Frank Vercauteren is bezig aan zijn eerste week als coach van Anderlecht. Daar hopen ze dat hij de verlosser wordt, maar Jan Mulder is voorzichtiger.

"Of Kompany nu officieus ontslagen is? Ja, als trainer wel dus", geeft Mulder aan bij VTM. "Maar goed, dat is natuurlijk allemaal in overleg gebeurd en eigenlijk is dat ideaal voor Kompany. Hij had immers veel te veel hooi op de vork, dat was allemaal veel te veel. Maar het is nu wel een beetje rigoureus de andere kant op."

Vercauteren moet nu puin ruimen. "Of Vercauteren dan de juiste man is, weet ik niet. Ik twijfel altijd een beetje aan het idee van een trainer. Dat wat hij vrijdagmiddag allemaal zegt, dat dat op zondag in de wedstrijd ook realiteit wordt. Dat gebeurt niet van de ene op de andere dag. Dus Vercauteren krijgt het nog lastig, want die spelers blijven toch allemaal hetzelfde."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws