'Ex-aanvaller van Anderlecht veroordeeld tot celstraf met uitstel'

'Ex-aanvaller van Anderlecht veroordeeld tot celstraf met uitstel'

Gepubliceerd: donderdag 10 oktober 2019 om 10:30do 10-10-2019 om 10:30

Laatste update: donderdag 10 oktober 2019 om 10:37do 10-10-2019 om 10:37

Dylan Lambrecth is veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes maanden, zij het dan met uitstel. Dat meldt L'AvenirLambrecth heeft samen met een medeplichtige namelijk de auto van een ploegmaat gestolen.

De feiten dateren van mei 2016, toen hij nog speelde bij KSC Grimbergen. Lambrecth wist dat één van zijn ploegmaats zijn autosleutel in zijn schoen bewaarde. Tijdens de training kwam de medeplichtige van Lambrecth de auto stelen. Hij werd echter snel gearresteerd door de politie en noemde Lambrecth als de opdrachtgever.

Lambrecth gaf de feiten ook toe en gaf aan dat hij zijn ploegmaat 'een les wilde leren'. De rechtbank was mild en gaf hem een straf met uitstel. Lambrecth speelt momenteel bij amateurclub Hamoir. In het verleden lag hij ook nog onder contract bij Anderlecht, maar daar kreeg hij nooit één officiële speelminuut.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws