Leugendetector en matchfixing: Coach vertrekt na Bulgaarse waanzin

Leugendetector en matchfixing: Coach vertrekt na Bulgaarse waanzin

Gepubliceerd: donderdag 10 oktober 2019 om 08:28do 10-10-2019 om 08:28

Zeljko Petrović heeft besloten te vertrekken bij de Bulgaarse club Botev Plovdiv. De Montenegrijnse oefenmeester kwam in Bulgarije terecht in een complete waanzin.

Zo meldt De Telegraaf. Petrović tekende voor twee jaar bij Botev Plovdiv, maar houdt het na vier maanden alweer voor gezien. Zo viel vorige maand de Bulgaarse politie binnen bij de club en werden spelers en trainers opgedragen zich in groepjes van drie te melden. Het bleek voor een leugendetectortest te zijn, op deze manier probeerde de politie matchfixing tegen te gaan. De uitslag van die test zou nog steeds niet bekend zijn.

Petrović en Botev Plovdiv gingen afgelopen weekend met 3-0 zwaar onderuit tegen Botev Vratsa en de ploeg van Petrovic kreeg een dubieuze rode kaart. Na de negentig minuten voetbal eisten de supporters van de club dat de spelers hun shirts uit zouden doen, omdat ze het niet waard waren er in te spelen.

In het duel tegen Botev Vratsa speelde Petrović met een spits van vijftien (!) jaar oud en had daarnaast ook nog eens vijf spelers van slechts zeventien jaar op de bank zitten. Dit kwam naar verluidt omdat een overgroot deel van de selectie niet wilde spelen aangezien ze al een tijd geen salaris uitbetaald hebben gekregen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws