'Na vertrek bij Anderlecht kan Arnesen aan de slag bij Feyenoord'

'Na vertrek bij Anderlecht kan Arnesen aan de slag bij Feyenoord'

Gepubliceerd: woensdag 9 oktober 2019 om 23:33wo 09-10-2019 om 23:33

Na zijn ontslag bij RSC Anderlecht kan Frank Arnesen al snel weer aan de slag. Het Nederlandse Feyenoord is momenteel op zoek naar een nieuwe technisch directeur. Volgens Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher bij het Algemeen Dagblad, wordt Arnesen genoemd.

Op dit moment is Sjaak Troost technisch directeur ad interim bij Feyenoord, maar achter de schermen wordt er volgens Krabbendam gezocht naar iemand die vast aangesteld kan worden. "Ze zijn er mee bezig en ik denk dat het een buitenlander gaat zijn", zegt hij in Voetbalpraat op FOX Sports. "Daar werd wel over gesproken."

"Buitenlandse technisch directeuren hebben ook netwerken", gaat Krabbendam verder. Hij wil weinig zeggen over eventuele namen, maar laat uiteindelijk toch iets los. "Frank Arnesen zou natuurlijk prima kunnen. Hij heeft het netwerk en hij kent zowel de Nederlandse competitie als het internationale voetbal, omdat hij bij veel clubs is geweest. Uiteindelijk zullen ze toch bij iemand in het buitenland uitkomen die vrij is, omdat ze in Nederland iedereen ondertussen hebben gepolst."

Arnesen was tot begin van deze maand nog technisch directeur bij RSC Anderlecht. Zijn takenpakket verminderde serieus na de komst van Vincent Kompany. Na de aanstelling van Frank Vercauteren besloten beide partijen ook om uit elkaar te gaan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws