België is de gigantische favoriet voor partij tegen San Marino: bekijk de promo!

België is de gigantische favoriet voor partij tegen San Marino: bekijk de promo!

Gepubliceerd: woensdag 9 oktober 2019 om 23:00wo 09-10-2019 om 23:00

Laatste update: donderdag 10 oktober 2019 om 20:02do 10-10-2019 om 20:02

Donderdag speelt België haar zevende kwalificatiewedstrijd voor het EK tegen San Marino. De vraag is wederom niet óf, maar met hoeveel de Duivels zullen winnen. San Marino is zoals geweten het allerlaatste land op de FIFA-ranglijst, terwijl onze Belgen de eerste plaats bezetten. Kan het verschil nog groter?

VERDRIEDUBBEL je winst met België - San Marino! KLIK HIER!

Bookmaker Ladbrokes heeft een gigantische promotie klaar voor deze partij. Bij het openen van een speelrekening krijg je een unieke kans om jouw winst te verdriedubbelen. Maak jij met andere woorden een juiste gok, zie jij jouw winst VERDRIEDUBBELD worden voor deze partij. Een bijzonder mooie promotie!

Lees verder onder de afbeelding.

111. Zoveel wedstrijden speelden de jongens van San Marino inmiddels zonder van een overwinning te kunnen proeven. Daarnaast wist het dwergland nu al 15 matchen op rij geen doelpunt meer te prikken. Ongeziene statistieken als je het ons vraagt.

Voor onze Rode Duivels, nog steeds het beste team ter wereld volgens de FIFA-telling, zal dit dan ook niet meer dan een oefenpartijtje zijn. In het verleden wonnen onze Rode Duivels al met 10-1 van de bezoekers. Wij verwachten voor de wedstrijd in het Koning Boudewijnstadion nog meer powerplay van de Duivels. 7, 8, 9-0, u zegt het maar! Winst met een handicap van een pak doelpunten lijkt ons dan ook een geschikte keuze om op in te zetten. En dankzij de promo van Ladbrokes kan je je winst ook VERDRIEDUBBELEN!

VERDRIEDUBBEL JE WINST met België - San Marino! KLIK HIER!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Bekijk het laatste nieuws