'KAA Gent greep naast Genk-spits Onuachu, met dank aan Louwagie en co'

'KAA Gent greep naast Genk-spits Onuachu, met dank aan Louwagie en co'

Gepubliceerd: woensdag 9 oktober 2019 om 17:16wo 09-10-2019 om 17:16

Laatste update: woensdag 9 oktober 2019 om 17:36wo 09-10-2019 om 17:36

KAA Gent verloor dan wel met ruime 4-0 cijfers van Club Brugge, toch maakte het al indruk dit seizoen. Vooral het aanvallende compartiment van de Buffalo's is op dreef. Al had Gent ook Paul Onuachu nog kunnen hebben.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat Jess Thorup een poging waagde om het Gentse bestuur te overtuigen. Ivan De Witte en co gingen niet mee in het plan van hun trainer, die eerder al met Onuachu samenwerkte bij FC Midtjylland.

Nadat Gent geen concrete interesse toonde in Onuachu, speelde KRC kort op de bal. De landskampioen hengelde lang naar de diensten van de Nigeriaan. Het kon Onuachu uiteindelijk toch wegkapen bij Midtjylland. Genk betaalde zes miljoen euro aan de Denen.

Sterke start bij Genk
Onuachu heeft zijn start bij Genk niet gemist. Nadat hij eerder al een doelpunt maakte in Charleroi, bezorgde de Nigeriaan zijn team tegen Moeskroen afgelopen weekend de volle buit. Dankzij twee doelpunten van Onuachu boog Genk een 0-1 achterstand om in een 2-1 overwinning. Het winnende doelpunt viel in minuut 98.

Poll

Maakte Onuachu met Genk de juiste keuze?

(452 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws