Engeland smult van bizarre social media-rel rond vrouwen Rooney en Vardy

Engeland smult van bizarre social media-rel rond vrouwen Rooney en Vardy

Gepubliceerd: woensdag 9 oktober 2019 om 12:31wo 09-10-2019 om 12:31

Laatste update: woensdag 9 oktober 2019 om 12:43wo 09-10-2019 om 12:43

Voetbalminnend Engeland smult van een rel tussen de vrouwen van Wayne Rooney en Jamie Vardy. Coleen Rooney beschuldigt Rebekah Vardy ervan nepverhalen te verkopen aan boulevardkrant The Sun.

Mevrouw Rooney opent via Twitter en Instagram de aanval op de echtgenote van Vardy, die in Engeland bekend staat als Liverpool-supporter. 'Sinds een paar jaar informeert iemand die ik voldoende vertrouwde om mijn persoonlijke Instagram-account te mogen volgen, consequent de krant The Sun over mijn posts en stories', begint Rooney.

'Er is veel informatie aan hen gegeven over mij, mijn vrienden en mijn familie - allemaal zonder mijn toestemming of medeweten. Nadat ik lang heb proberen uit te zoeken wie het zou kunnen zijn, kreeg ik om verschillende redenen een vermoeden. Om dit te bewijzen, kwam ik op een idee. Ik heb iedereen geblokkeerd om mijn Instagram-stories te bekijken, behalve ÉÉN account.'

'Ik heb alle originele stories opgeslagen en er screenshots van gemaakt, zodat duidelijk te zien is dat slechts één persoon ze heeft bekeken. Het is... het account van Rebekah Vardy.' Rooney voegt eraan toe dat ze het al jaren ervaart als een 'last in mijn leven' en ze de schuldige 'eindelijk ontdekt' heeft.

Update: Rebekah Vardy heeft via haar sociale kanalen gereageerd op de beschuldigden van Coleen Rooney. Vardy ontkent het lek te zijn. Ze overweegt zelfs juridische hulp in te schakelen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws