Beerschot geeft toelichting bij trainerswissel: 'Nieuwe drive op Het Kiel'

Beerschot geeft toelichting bij trainerswissel: 'Nieuwe drive op Het Kiel'

Gepubliceerd: woensdag 9 oktober 2019 om 10:10wo 09-10-2019 om 10:10

Stijn Vreven is niet langer trainer van Beerschot. Vreven werd woensdagochtend aan de kant geschoven vanwege de teleurstellende resultaten in 1B. Clubicoon Hernan Losada neemt tot het einde van het seizoen de honneurs waar. Beerschot geeft via de website toelichting bij deze zet.

Losada moet na de 11 op 27 een andere wind laten waaien. Met de aanstelling van Hernan Losada wil Beerschot een nieuwe drive op het Kiel. Hij is voor het bestuur de ideale man om de ploeg op dit moment op sleeptouw te nemen. Losada is een Beerschotlegende die een extra lading enthousiasme en geloof met zich meebrengt', communiceert het bestuur via de eigen website.

Het feit dat Losada een kind van de club is, speelde ook een rol. 'De Antwerpse Argentijn kent bovendien het Olympische huis als geen ander. In 3 passages speelde hij 7 seizoenen en bijna 200 wedstrijden voor Beerschot. Losada kent niet alleen de club maar ook de huidige spelerskern. Hij was sinds vorig seizoen assistent trainer en lid van de technische commissie.'

Beerschot sluit het communiqué af met de mededeling dat Losada komende vrijdag als T1 debuteert met een thuismatch tegen Westerlo.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws