'Müller (30) heeft het na twintig jaar Bayern München gehad en wil weg'

'Müller (30) heeft het na twintig jaar Bayern München gehad en wil weg'

Gepubliceerd: woensdag 9 oktober 2019 om 09:35wo 09-10-2019 om 09:35

Thomas Müller wil vertrekken bij Bayern München en voert al gesprekken met de clubleiding over een wintertransfer. Met dat nieuws pakt BILD woensdag uit. Müller is ontevreden over zijn reserverol.

Müller, kind van de club, speelde dit seizoen pas 286 minuten, verdeeld over zeven wedstrijden. Vorig seizoen had hij een belangrijkere rol in de ploeg van Niko Kovac, die hem nu nog zelden opstelt. Dat is er flink ingehakt bij Müller, die de clubleiding van Bayern op de hoogte heeft gebracht van zijn vertrekwens. Hij voelt te weinig waardering van zijn werkgever.

Volgens BILD is er veel interesse voor Müller. De Duitse ex-international wees al aanbiedingen van Arsenal, Liverpool en Manchester United af. Louis van Gaal gaf na zijn periode bij United toe dat hij Müller naar Old Trafford wilde halen.

Müller speelt al sinds 2000 bij Bayern. Hij werd acht keer landskampioen en won in 2013 de Champions League. Müller kreeg in maart van de Duitse bondscoach Joachim Löw te horen dat hij niet meer op een uitnodiging van Die Mannschaft hoeft te rekenen. Datzelfde gold voor Mats Hummels en Jerome Boateng. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws