“Bij Anderlecht vielen ze achterover toen hij voor Club Brugge tekende”

“Bij Anderlecht vielen ze achterover toen hij voor Club Brugge tekende”

09-10-2019 09:00
65

Club Brugge haalde enkele spelers binnen, maar de komst van Simon Mignolet blijkt de strafste te zijn. Dat vindt ook Hein Vanhaezebrouck.

Tegenover Het Nieuwsblad geeft de oud-trainer aan dat de transfer van Mignolet de grootste stunt in België was. “Met Diatta, Dennis, Tau en Okereke lopen er nu weer jongens met rendement rond, achterin is Deli een voltreffer, en hét grootste probleem is opgelost door de komst van Mignolet.”

“Bij Anderlecht vielen ze achterover, hoor, toen hij tekende”, gaat Vanhaezebrouck verder. “Kompany de stunt van het jaar? Nee nee, dat is Mignolet. Belangrijk in de kwalificatie voor de Champions League, nog maar drie tegengoals in de competitie, elke match een wow-redding… Hij maakt Club kampioen, hè!”

Mignolet zit nog steeds op topniveau. “En in tegenstelling tot Kompany, Nasri en Defour, die door blessureleed toch naar het einde van hun carrière gaan, kwam hij op een topmoment in zijn carrière naar Brugge. Niet uit oude clubliefde. Neen, hij liet zich simpelweg overtuigen.”