Degryse: Ik denk dat Vercauteren sneller Trebel of Vanden Borre zal gebruiken

Degryse: "Ik denk dat Vercauteren sneller Trebel of Vanden Borre zal gebruiken"

Gepubliceerd: dinsdag 8 oktober 2019 om 22:34di 08-10-2019 om 22:34

RSC Anderlecht is nog maar eens een nieuw pad ingeslagen. Onder de deskundige vleugels van Frank Vercauteren moet paars-wit alsnog in staat zijn om Play-Off 1 te halen. Dat is althans de verwachting van Marc Degryse, die de ingreep in Brussel als een stap vooruit ziet.

"Ik denk dat dit nodig was en de resultaten beter zullen zijn dan de laatste tien wedstrijden", is Degryse bij VTM hoopvol voor de toekomst van Anderlecht. "Franky zal zich wel een beetje aanpassen, maar hij is ook geen verdedigende trainer. Hij staat niet loodrecht tegenover de ideeën van Kompany. Hij wil vooral winnen."

"Franky is een trainer die realistischer is", gaat Degryse verder. "Hij heeft meer aandacht voor duels winnen, de fysieke paraatheid en een geheel vormen. Daar heeft Vercauteren als trainer ervaring in, en de 33-jarige Kompany nog niet. En ik denk ook dat hij sneller Trebel of Vanden Borre zal gebruiken."

Die laatste uitspraak lijkt niet uit de lucht gegrepen te zijn, want op zijn eerste trainingsdag haalde Vercauteren meteen Vanden Borre bij de groep. Het jeugdproduct van Anderlecht kreeg enkele weken geleden een nieuwe kans bij zijn oude liefde. Vercauteren haalde eerder al het beste naar boven bij Vanden Borre.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Haalt Anderlecht PO1?

(713 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws