Berge over verlengd verblijf bij Genk: Ik vind het nog altijd een eer

Berge over verlengd verblijf bij Genk: "Ik vind het nog altijd een eer"

Gepubliceerd: dinsdag 8 oktober 2019 om 21:36di 08-10-2019 om 21:36

Sander Berge werd afgelopen zomer meermaals gelinkt aan een transfer, maar de 21-jarige middenvelder koos voor een verlengd verblijf bij KRC Genk. Tijdens een interview met Sport/Voetbalmagazine legde hij uit waarom.

"Ik had het gevoel dat ik hier nog stappen kon zetten. Ik vind het nog altijd een eer om voor KRC Genk te voetballen. Voetballen kan op veel plaatsen op de wereld minder leuk zijn dan hier", vertelde Berge aan het weekblad. "Iedereen binnen de club was altijd heel erg open naar mij. Genk en ik, dat is een goeie match. Ik zie ook het talent dat hier aanwezig is, ik train elke dag met die jongens. Vroeg of laat moet dat er uit komen."

Het loopt dit seizoen nog niet van een leien dakje bij Genk. "Vijf op tien", is het antwoord op de vraag hoe Berge het rendement van dit Genk inschat in vergelijking met het aanwezige potentieel. "Continuïteit is misschien wel het belangrijkste in het voetbal. Alle winnende teams, ook in andere sporten, spelen al een tijdje samen. Maar automatismen krijg je niet van zelf", besloot de Noorse middenvelder.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws