Er was geen interesse in Vanaken: Dan is het niet mogelijk om te vertrekken

Er was geen interesse in Vanaken: "Dan is het niet mogelijk om te vertrekken"

Gepubliceerd: dinsdag 8 oktober 2019 om 20:43di 08-10-2019 om 20:43

Laatste update: dinsdag 8 oktober 2019 om 21:29di 08-10-2019 om 21:29

Hans Vanaken is de laatste jaren een vaste waarde in de kern van bondscoach Roberto Martinez. De middenvelder is echter nog altijd aan de slag bij Club Brugge, waar hij de voorbije jaren uitgroeide tot één van de smaakmakers in de Jupiler Pro League. Een transfer lijkt echter niet aan de orde.

Dat vertelde Vanaken dinsdag tijdens een persconferentie, waar hij enkele vragen kreeg over zijn persoonlijke situatie. "Soms krijg ik wel de vraag waarom ik niet ben weggegaan. Het antwoord is dat er geen enkele concrete interesse was en dan is het niet mogelijk om te vertrekken", vertelde Vanaken volgens Sporza.

"Ik ben heel gelukkig in Brugge. We zijn ongeslagen in alle competities. Alles gaat heel vlot: twee à drie weken geleden hadden we nog scoringsprobleem, nu vliegen ze er vlot in. Daarnaast merk ik toch dat het niveau in de Jupiler Pro League is gestegen, zeker na de transfers van afgelopen zomer. Dat is alleen maar goed voor het niveau van de competitie en de spelers die in de JPL spelen. Het feit dat we nu met zes spelers in deze selectie zitten, toont dat aan", besloot de Rode Duivel.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws