Vercauteren laat zich uit over vertrek OHL: “Daarom voor Anderlecht gekozen

Vercauteren laat zich uit over vertrek OHL: “Daarom voor Anderlecht gekozen"

Gepubliceerd: dinsdag 8 oktober 2019 om 16:29di 08-10-2019 om 16:29

Oud-Heverlee Leuven was niet tevreden met het vertrek van Frank Vercauteren naar RSC Anderlecht. De nieuwbakken hoofdtrainer van paars-wit heeft zich tijdens een persconferentie uitgelaten over zijn vertrek.

Vercauteren tekende een contract voor 2,5 seizoenen bij OHL. "Ik heb lang getwijfeld", wordt Vercauteren geciteerd door Het Nieuwsblad. "Van in het begin heb ik echter een bepaalde vrijheid van werken geëist bij OHL. Dat was heel duidelijk afgesproken. Daar staat nu iets: een heel duidelijke structuur waarmee OHL de volgende jaren mee verder kan.”

”Het was niet makkelijk voor mij om dat achter te laten”, gaat Vercauteren verder. “Ik wil dan ook iedereen bedanken met wie ik er heb samengewerkt. Maar ik heb de afweging gemaakt wat op dit moment het beste zou zijn voor mij. En dat was op dit moment niet OHL.”

“Waarom ik toch de keuze voor RSCA heb gemaakt? Verschillende zaken. Ten eerste is het mijn club. Ten tweede heerst er hier toch een andere ambitie en zijn er hier toch andere mogelijkheden. Voor mij is dit een stap hogerop”, aldus Vercauteren.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Een goede keuze van Vercauteren?

(183 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws