Hazard laat zich eindelijk zien bij Real Madrid: Hij heeft daar schijt aan

Hazard laat zich eindelijk zien bij Real Madrid: "Hij heeft daar schijt aan"

Gepubliceerd: dinsdag 8 oktober 2019 om 11:00di 08-10-2019 om 11:00

Eden Hazard maakte afgelopen week zijn eerste doelpunt voor Real Madrid. Ook Youri Mulder was opgelucht. Dit kan de échte start van Hazard zijn bij Real.

"Er waren wat probleempjes. Hij stond te zwaar, was even geblesseerd. Maar afgelopen zaterdag deed hij het eindelijk. Het werd ook wel tijd. Met een geniale trap maakte hij een schitterende goal", geeft Mulder aan bij Sporza.

Na zijn slechte eerste weken kreeg hij al een storm van kritiek in de Spaanse pers. "Het is knap en ergens zijn gave dat hij daar schijt aan heeft. Elke dag staan er verschrikkelijke stukken in de krant, Courtois heeft dat nu ook aan de hand. Misschien zal hij dat niet lezen, maar het wordt je wel gezegd. Maar hij heeft er dus lak aan."

Ook Philippe Clement, die hem vorige week tegenkwam met Club Brugge, steunt Hazard. "Je mag het niet onderschatten: nieuwe club, nieuw land, nieuwe omgeving, begin van het seizoen, maar iedereen verwacht iets ongelooflijks van hem. Elke keer opnieuw. Maar je moet je aanpassen aan de andere spelers rondom jou."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Hazard slagen in Spanje?

(1282 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws