Bölöni onder vuur na discussie bij Antwerp: Hij moet zijn groep kennen

Bölöni onder vuur na discussie bij Antwerp: "Hij moet zijn groep kennen"

Gepubliceerd: dinsdag 8 oktober 2019 om 10:15di 08-10-2019 om 10:15

Bij Antwerp zagen we zondag een gênant tafereel met Lior Refaelov en Dieumerci Mbokani. Zij maakten minutenlang ruzie over wie een penalty mocht trappen. Mo Messoudi vraagt zich af waarom Laszlo Bölöni niemand had aangeduid.

"We hebben dit in het verleden al vaak meegemaakt", geeft hij aan bij Sporza. "En dan zou je denken dat twee spelers van 33 jaar zich niet meer laten vangen. Maar ze discussiëren er twee à drie minuten over. Zelfs Lamkel Ze moet komen sussen. Defour komt helpen, net als Haroun. Die laatste moet dit seizoen alleen maar brandjes blussen."

Bölöni heeft hier boter op zijn hoofd. "Als trainer moet je een beetje je groep kennen en weten dat die volwassen genoeg is om onder elkaar uit te maken wie mag trappen. Als je de karakters kent, moet je gewoon iemand op één en iemand op twee zetten. Ik heb in het verleden ook al eens een discussie gehad bij een penalty, maar je laat het niet zo lang aanslepen."

Messoudi vraagt zich af of het wel goed zit in de spelerskern. "Je voelt toch aan die groep dat er wat problemen zijn. Ik denk dat Bölöni enorm hamert op discipline. Als je je man laat lopen, vlieg je naar de bank. Maar ik hoor sinds vorig seizoen al verhalen van spelers die te laat komen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws