Voorzitter van Lokeren mag weer hopen: We kruipen uit het dal

Voorzitter van Lokeren mag weer hopen: "We kruipen uit het dal"

Gepubliceerd: dinsdag 8 oktober 2019 om 10:00di 08-10-2019 om 10:00

Sporting Lokeren probeert zich na een moeilijk seizoensbegin te herpakken. Afgelopen weekend won het knap met 2-3 op het veld van Oud-Heverlee Leuven. Voorzitter Louis De Vries geeft de hoop op promotie niet op.

"We kruipen stilaan uit het dal", aldus De Vries bij Het Nieuwsblad. "Akkoord, we hebben wat tijd nodig gehad. Al hadden we nooit gedacht dat we zo slecht zouden beginnen. Toch waren we altijd overtuigd dat er meer in zat. Er zijn altijd een hoop excuses als het minder gaat, maar dat is praat achteraf. Nu moeten we naar de toekomst kijken."

De club hield wel altijd vertrouwen in coach Glen De Boeck. "Ik zag ook geen enkele reden om te twijfelen. Iets wat we ook intern uitvoerig besproken hebben. We hebben dagelijks contact met de technische staf. Er wordt goed werk geleverd. Dat vertrouwen wordt nu beloond. Iets wat de spelers ook voelen. Kijk, op korte tijd is er veel veranderd. Stap voor stap maken we progressie. De komende weken moeten we bevestigen."

Ook de zomeraanwinsten vinden nu hun draai. "De Japanners Amano en Koike hebben even moeten wennen aan het Belgische voetbal. Logisch, maar ze hebben kwaliteit en de juiste mentaliteit. En Navarro en N'Dao, die vrij recent familieleden verloren, worden goed opgevangen. In de tweede periode willen we meestrijden voor de titel. We willen een rol van betekenis spelen. De eerste periode is voorbij, maar we moeten deze matchen gebruiken om een betere ploeg te bouwen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws