‘Cercle Brugge streept naam door en hoopt morgen nieuwe coach voor te stellen’

‘Cercle Brugge streept naam door en hoopt morgen nieuwe coach voor te stellen’

Gepubliceerd: dinsdag 8 oktober 2019 om 07:14di 08-10-2019 om 07:14

Laatste update: donderdag 10 oktober 2019 om 07:16do 10-10-2019 om 07:16

Cercle Brugge is na het ontslag van Fabien Mercadal op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Volgens Het Nieuwsblad wil Groen-Zwart een coach met ervaring in de Jupiler Pro League of een Belg aanstellen.

Na de tegenvallende resultaten en een laatste plaats in de competitie werd Fransman Mercadal aan de kant gezet. Nu wil Cercle Brugge iemand met ervaring in de Jupiler Pro League. Liefst een Belg. Op dit moment neemt één van zijn assistenten de honneurs waar bij Cercle Brugge.

‘Voor de opvolging van de Fransman wil Cercle nu echt een ander profiel. Liefst wordt het een Belg of toch minstens iemand met een staat van dienst in onze Jupiler Pro League. Cercle worstelt met zijn identiteit sinds de overname door Monaco en het wil die identiteitscrisis definitief een halt toeroepen’, klinkt het.

Peter Maes en Georges Leekens werden naar verluidt al aangeboden, maar zijn kansloos. Ook Ivan Leko werd genoemd, maar dat lijkt een te dure optie door zijn contract bij Al-Ain. Ook Yannick en Emilio Ferrera, Mircea Rednic en Bernd Storck zijn namen die weerklinken in het Jan Breydelstadion.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Cercle Brugge uiterlijk morgen een nieuwe coach hoopt aan te stellen. Ex-speler Brank Karacic stelde zich kandidaat, maar Groen-Zwart streepte zijn naam alvast door.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws