Twist aan tafel, Genee en Derksen botsen na Vertonghen-opmerking

Twist aan tafel, Genee en Derksen botsen na Vertonghen-opmerking

Gepubliceerd: maandag 7 oktober 2019 om 21:16ma 07-10-2019 om 21:16

Wilfred Genee heeft maandag teruggeblikt op zijn discussie met Johan Derksen tijdens de vrijdagavonduitzending van Veronica Inside. Toen Genee de vermeende affaire tussen Jan Vertonghen en de vriendin van Christian Eriksen ter sprake bracht, liet Derksen weten dat hij het 'geen gespreksonderwerp voor het programma' vond.

De presentator stelde dat Derksen geen recht van spreken had en herhaalde dit drie dagen na dato in zijn programma op Radio Veronica. "Johan heeft bijvoorbeeld Danny Makkelie uit de kast geduwd, terwijl die daar helemaal niet op zat te wachten. Hij heeft ooit verteld dat Leroy Fer seks had gehad met een minderjarig meisje. Dat bleek later met medeweten van dat meisje te zijn. Johan heeft een hoop dingen geroepen, waarvan je denkt: zo, dat is pittig."

Dat uitgerekend zijn tafelgenoot ageerde tegen het bespreken van de Tottenham Hotspur-roddel, zorgde dan ook voor verbazing bij Genee. "Die spelers hebben het via Instagram allebei ontkend. Dat maakt het dus wel relevant, als die spelers erop gaan reageren...", redeneert de presentator. Derksen bleek echter niet van zijn stuk te brengen. "Hij zei ook nog: ik heb vooraf nog tegen de eindredacteur gezegd dat we het hier niet over zouden hebben. Maar dan moet jij het toch weer te berde brengen. Maar ik ben pas vijf minuten van tevoren binnen. Dus ik mis al die gesprekken, haha."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws