OFFICIEEL: Galatasaray stelt voormalig speler van Anderlecht voor

OFFICIEEL: Galatasaray stelt voormalig speler van Anderlecht voor

Gepubliceerd: maandag 7 oktober 2019 om 11:00ma 07-10-2019 om 11:00

Laatste update: zondag 5 januari 2020 om 15:11zo 05-01-2020 om 15:11

Henry Onyekuru zou volgens verschillende bronnen terugkeren naar Galatasaray. Dat meldt onder meer Score NigeriaHij speelt sinds dit seizoen bij AS Monaco, maar daar loopt het niet goed. 

Vorig seizoen scheerde Onyekuru hoge toppen met Galatasaray. Hij scoorde daar 14 goals in 31 wedstrijden en pakte er de landstitel én de Beker. Zijn eigenaar Everton verkocht hem daarna definitief aan AS Monaco, maar daar speelde hij voorlopig amper 160 minuten. Hij scoorde ook nog geen enkel doelpunt.

Tot overmaat van ramp is AS Monaco aan de competitie begonnen met een schamele 9 op 27. Onyekuru tekende afgelopen zomer voor vijf jaar in Frankrijk nadat hij geen werkvergunning kon regelen voor Engeland, maar mogelijk keert in januari dus al terug naar het oude nest.

Galatasaray is overigens ook niet goed begonnan een de competitie met 10 op 21.

Update: Henry Onyekuru keert dra op huurbasis terug naar Galatasaray. Dat laat de Turkse club op zijn officiële kanalen weten. De aanvaller was in het verleden actief bij RSC Anderlecht en verlaat nu AS Monaco voor Cim Bom. Daar speelde hij vorig seizoen al. In 44 wedstrijden scoorde hij 16 keer voor Galatasaray. De twee clubs zijn begonnen aan de onderhandelingen en witte rook wordt snel verwacht. 

Update: Het hing al een tijdje in de lucht en nu is het ook officieel. Onyekuru mag zich weer een speler van Galatasaray noemen. Zondag stelde de Turkse club de voormalige speler van Anderlecht voor. Galatasaray betaalt naar verluidt 650.000 euro om de aanvaller een half seizoen te huren van AS Monaco. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws