Bronn speelt miserabele partij tegen Club Brugge: Hij moet nu opstaan

Bronn speelt miserabele partij tegen Club Brugge: "Hij moet nu opstaan"

Gepubliceerd: maandag 7 oktober 2019 om 09:03ma 07-10-2019 om 09:03

Voor de partij tegen Club Brugge besloot trainer Jess Thorup om te experimenteren met zijn elftal. Daarin kreeg Dylan Bronn opnieuw een basisplek. De Tunesiër kende echter een bijzonder moeilijke namiddag.

Bronn liet Vanaken vrij koppen bij de 1-0 en trapte naast de bal bij de 2-0. Ook Thorup zag dat de verdediger het moeilijk had. "Bronn had op deze kans gewacht, maar er is nog een groot verschil tussen goed trainen en spelen op dit niveau", zegt Thorup bij Het Laatste Nieuws.

"Dylan miste misschien matchritme en vertrouwen. Ook aan de bal maakte hij fouten die je normaal van hem niet ziet. Maar we winnen en verliezen samen. Dylan moet nu opstaan en tonen wie hij is, als hij met de andere verdedigers wil strijden voor een plaats in de ploeg", klinkt het.

Ook Plastun ging in de fout bij een tegendoelpunt. "Matchen worden beslist in de twee boxes", voegt Thorup eraan toe. "Daar misten we kwaliteit. Defensief maakten we fouten die je niet mag maken op dit niveau. Als je de eerste tegengoals bekijkt, hebben die niks te maken met het systeem. Offensief hadden we genoeg kansen om te scoren. Als je dat niet doet, verlies je tegen een team als Club. Maar vooral defensief was ik niet tevreden", aldus Thorup.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Bronn in de basis blijven staan?

(197 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws