Dennis kreeg het zwaar te verduren bij Club Brugge: Ze beledigden me

Dennis kreeg het zwaar te verduren bij Club Brugge: "Ze beledigden me"

Gepubliceerd: maandag 7 oktober 2019 om 09:16ma 07-10-2019 om 09:16

Laatste update: maandag 7 oktober 2019 om 09:33ma 07-10-2019 om 09:33

Dennis is de laatste wedstrijden niet af te stoppen. Tegen Real Madrid scoorde hij, ook tegen KAA Gent deed de aanvaller het bijzonder goed. Hij kreeg al heel wat felicitaties van de fans. Enkele weken geleden lag dat nog anders.

Zo speelde Dennis enkele weken geleden geen al te beste partij tegen Galatasaray, tot grote onvrede van enkele fans. "Ik ben die avond ongelukkig naar huis gegaan. De gemiste kansen spookten door mijn hoofd", geeft Dennis aan. "Ik heb toen veel slechte berichten gekregen van de fans. Ze beledigden me, omdat ik die bal had naast gekopt en ook die andere grote kans had gemist", klonk het tegenover Het Laatste Nieuws.

Dennis denkt ook te weten waarom. "Weet je wat het is? Er wordt tegenwoordig veel gegokt. Ik denk dan ook dat er heel wat mensen geld hadden ingezet op een zege van Club tegen Galatasaray... En omdat ze hun inzet kwijt waren, besloten ze hun ongenoegen te uiten op mijn sociale media-accounts", vertelt hij.

De Nigeriaan had het er alleszins moeilijk mee. "Het was geen gemakkelijke periode. Ik was echt triest, zat in de put. Ook al weet ik dat de grote spelers dit ook meemaken. Bale, Cristiano, Messi, Benzema... Als zij zulke kansen missen, zullen mensen ook tegen hen stomme dingen zeggen. Maar soms ben je goed en soms ben je slecht. Het belangrijkste is dat je er mentaal niet onderdoor gaat", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws