'Kompany en Saelemaekers mikken op terugkeer bij Anderlecht, geen Nasri'

'Kompany en Saelemaekers mikken op terugkeer bij Anderlecht, geen Nasri'

Gepubliceerd: maandag 7 oktober 2019 om 08:31ma 07-10-2019 om 08:31

Bij RSC Anderlecht kan men na de zege tegen Charleroi (1-2) weer naar boven kijken. De hoop op Play-Off 1 is nog steeds niet opgegeven. Binnenkort kunnen Vincent Kompany en Alexis Saelemaekers daar mogelijk ook bij helpen.

Het duo was de voorbije wedstrijden nog afwezig, maar hoopt snel te kunnen terugkeren. Zowel Kompany als Saelemaekers hopen over twee weken weer fit te kunnen zijn, net op tijd voor de partij tegen STVV. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Anderlecht zal in die partij alvast niet kunnen rekenen op Samir Nasri. De Fransman liep een scheur in de hamstring op en is meer dan een maand out. In zijn strijd tegen overgewicht lijkt de middenvelder zich overbelast te hebben, wat mede zorgde voor zijn blessure.

Bij Anderlecht beginnen heel wat jongens alleszins uitgerust aan de week. Na de zege tegen Charleroi kregen de Anderlecht-spelers namelijk een weekend vrij. Maandag hervatten ze de trainingen. Dan onder nieuwe trainer Frank Vercauteren, die aan zijn eerste werkdag begint als trainer.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws