Ook Standard foetert op de VAR na partij tegen Antwerp: Scandaleux

Ook Standard foetert op de VAR na partij tegen Antwerp: "Scandaleux"

Gepubliceerd: maandag 7 oktober 2019 om 07:30ma 07-10-2019 om 07:30

Ook Standard was na hun topper van zondag niet te spreken over de VAR. Net voor affluiten leken de Rouches aanspraak te maken op een strafschop na een fout op Felipe Avenatti. De scheidsrechter en de VAR grepen echter niet in.

Bij Standard was men dan ook bijzonder ontevreden na de partij. "Scandaleux", riep CEO Alexandre Grosjean meteen na de wedstrijd in de catacomben. Ook de spelers begrepen er niets van. "Dit was strafschop", aldus Maxime Lestienne tegnover Het Laatste Nieuws.

Ook Zinho Vanheusden vond het een duidelijke penalty. "Ik stond op twee meter toen het gebeurde", voegde de verdediger er nog aan toe. "Dit was voor honderd procent een penalty. Aan Antwerp geeft hij er wel één, aan ons niet. Wie begrijpt dat? We verdienden om te winnen, we verdienden die strafschop. Of ik vind dat we bestolen zijn? Hij heeft niet gefloten, dat is ongelukkig. Het is heel jammer dat de VAR niet ingreep", klonk het.

Michel Preud'homme sprak van een cadeautje voor Antwerp. "Na de 2-2 gingen beide ploegen voluit voor de zege. Wij gaven twee cadeautjes, dan valt het derde cadeau Niet van ons, wel van de VAR. Het was een duidelijke fout op Avenatti. Ik moet hem nog leren vallen na een fout", besloot hij.

Poll

Verdiende Standard een strafschop?

(314 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws