Mbokani en Refaelov ruziën om strafschop bij Antwerp: Genânt

Mbokani en Refaelov ruziën om strafschop bij Antwerp: "Genânt"

07-10-2019 07:16
3

Geen lachende gezichten bij Antwerp FC na het gelijkspel tegen Standard. Integendeel. Al tijdens de wedstrijd was er geruzie tussen Lior Refaelov en Dieumerci Mbokani. Die laatste wilde de strafschop bij de 0-0 nemen, maar kwam van een kale reis terug.

Het tafereel is het gevolg van het ontbreken van een hiërarchie bij Antwerp over de strafschopnemers. "We hebben twee strafschopnemers", gaf Bölöni aan na de wedstrijd. "Een volgorde is er niet. Ik laat het aan hun inspiratie over, maar dat draaide op iets gênants uit", klonk het bij Het Laatste Nieuws.

Dat vond ook Kevin Mirallas. "Dit zag er niet uit", voegde hij er aan toe. "Misschien kan ik de volgende strafschop beter nemen. Zo'n dingen wil je niet zien. Vorige week dook hetzelfde probleem al op, maar toen duurde het minder lang. Het was vooral jammer omdat beide spelers op die manier zichzelf wat uit de wedstrijd haalden."

Ook kapitein Faris Haroun was niet te spreken over het akkefietje. "Dit wil je niet op een voetbalveld zien. Het was geen goed voorbeeld voor de jonge spelertjes die naar deze match keken en we moeten hier als grote jongens over praten. Het collectief moet altijd voorrang krijgen", besloot hij.