Heel Gent klaagt over VAR na nederlaag tegen Club Brugge: Altijd hetzelfde

Heel Gent klaagt over VAR na nederlaag tegen Club Brugge: "Altijd hetzelfde"

07-10-2019 07:00
81

Bij KAA Gent was men na de duidelijke 4-0 nederlaag niet te spreken over de VAR. Volgens de Buffalo's moest de VAR ingrijpen na een sliding van Brandon Mechele in het strafschopgebied.

"Iedereen kan nu wel zeggen dat we echt 'shit' waren, maar als de arbitrage tegen je is, kan je onmogelijk goed spelen", foeterde Yaremchuk tegenover Het Laatste Nieuws.

Dat hij geen strafschop kreeg, begrijpt Yaremchuk helemaal niet. "Lardot zei me dat er ook na het zien van de beelden onvoldoende contact bleek voor een strafschop. Na de match bekeek ik diezelfde beelden en voor mij is het honderd procent. Het is altijd hetzelfde als we op bezoek komen in Brugge", klonk het.

Licht contact
Ook Odjidja was niet te spreken over de beslissingen. "Blijkbaar was het contact te licht, dat is de uitleg die we kregen. Toen we opnieuw het veld opkwamen voor de tweede helft zagen we de fase op het grote scherm. Iedereen keek naar elkaar met dezelfde reactie: dit was toch penalty? Het was op een cruciaal moment, dat maakt het nóg erger", gaf hij aan.

De middenvelder lijkt de VAR helemaal opgegeven te hebben. "Of ik het nog kan begrijpen? Ik ben al een paar weken gestopt met proberen de VAR te begrijpen", besloot hij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De topper tussen Club Brugge en KAA Gent wordt beslist in het voordeel van Blauw-Zwart. De Bruggelingen winnen met 4-0. #CluGnt #Vanaken #Yaremchuk #ClubBrugge #KAAGent #AAGent #JPL

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on