Atlético stelt teleur, Gent-tegenstander blijft maar winnen in de Bundesliga

06-10-2019 18:56 Laatste update: 19:12

Real Valladolid-Atlético Madrid 0-0
Los Rojiblancos hadden de eerste drie competitieduels gewonnen, maar sindsdien leverden drie van de vijf Primera Division-wedstrijden een 0-0 gelijkspel op. Ook de stadionspeaker van het Estadio José Zorrilla hoefde niet in actie te komen. Zowel Real Valladolid als Atlético kwam tot welgeteld één schot tussen de palen.

VfL Wolfsburg-Union Berlin 1-0
VfL Wolfsburg, de tegenstander van Gent in de EL, is opgeklommen naar de tweede plek in de Bundesliga. Wout Weghorst nam twintig minuten voor tijd een pass van Josip Brekalo in ontvangst en tekende koeltjes voor de enige treffer van de wedstrijd.

Atalanta Bergamo-Lecce 3-1
Atalanta Bergamo kan achterover leunen, met de Serie A-topper tussen Internazionale en Juventus van zondagavond op komst. De ploeg van Timothy Castagne rekende thuis af met promovendus Lecce, dat het Stadio Atleti Azzurri d'Italia verliet met een 3-1 nederlaag. Duván Zapata en Alejandro Gómez maakten voor rust het verschil en Robin Gosens besliste de wedstrijd. Fabio Lucioni kon niets meer doen dan de eer redden. Atalanta staat nu derde in de Serie A, op gelijke hoogte met Juventus en twee punten achter Internazionale.