KV Mechelen pakt opnieuw een zege: Op schema voor Play-Off 1

KV Mechelen pakt opnieuw een zege: "Op schema voor Play-Off 1"

Gepubliceerd: zondag 6 oktober 2019 om 15:00zo 06-10-2019 om 15:00

KV Mechelen heeft ook de scalp van Eupen gepakt: het werd 0-2. De promovendus heeft zo 17 op 30. Onur Kaya is onder de indruk van hoe goed het draait.

KV Mechelen overstijgt de verwachtingen. "Vermits we pas terug terug zijn op het hoogste niveau was ons streefdoel het behoud verzekeren. Ik denk dat we na vanavond niet meer achteruit moeten kijken. Naar boven, dan? Daar word je duizelig van", lacht de aanvoerder bij Het Laatste Nieuws.

"Ik heb de rekening gemaakt. We hebben nu 17 punten op 30. Als we dat gemiddelde kunnen aanhouden, komen we uit op 51 punten. Haal er de eindstand van de vorige reguliere competitie bij en je zal vaststellen dat 49 punten toen voldoende waren voor Play-Off 1."

Kaya droomt duidelijk van nog meer. "We gaan nu drie keer op vier thuis spelen (tegen Antwerp, STVV en Charleroi, red.). Stel dat we daar het maximum uit halen, dan zullen we over een maand stevig bij de eerste zes staan. We zijn goed bezig en dat ligt vooral aan de wedstrijdmentaliteit. Zelfs tegen Club Brugge was die prima ondanks de zware nederlaag."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws