Roofe blijft wachten op eerste doelpunt voor Anderlecht, maar is positief

Roofe blijft wachten op eerste doelpunt voor Anderlecht, maar is positief

06-10-2019 13:43
3

Kemar Roofe heeft zijn eerste wedstrijden bij RSC Anderlecht achter de rug. De spits speelde drie wedstrijden op rij, maar wist nog niet te scoren. Roofe blijft echter positief.

Roofe voelt zich ondanks de drie zware wedstrijden nog steeds fit. Tegen Charleroi hielp hij paars-wit aan een overwinning. "Ik was in staat om het nog anderhalf uur vol te houden, wat een goed teken is," vertelde hij aan La Dernière Heure.

Na drie wedstrijden wist hij nog niet te scoren, maar Roofe gelooft dat hij beter kan. "Ik ben nog niet op mijn best, maar ik ben op de goede weg. Zonder voorbereiding is dat niet gemakkelijk", klink het.

Bij Roofe lagen de verwachtingen ook bijzonder hoog. "Ja, maar je moet realistisch zijn: ik ben Superman niet! Voetbal is geen individuele sport. Er is niets dat ik in mijn eentje kan doen. Ik wil scoren, maar zolang we winnen is dat prima voor mij. Als aanvaller moet je er zijn om te scoren. Maar als dat niet lukt, moet je proberen om kansen te creëren voor anderen. Dat is wat ik doe", besluit hij.