Na verlies van Vercauteren nu ook nederlaag tegen Lokeren voor Oud-Heverlee Leuven

05-10-2019 22:17
1

Voor Oud-Heverlee Leuven was het geen fijne week. Eerst zag het adviseur Frank Vercauteren naar RSC Anderlecht vertrekken. Daarna volgde zaterdag een 2-3 thuisnederlaag tegen Sporting Lokeren.

In de eerste helft vielen aan Den Dreef al vier doelpunten. Ze waren eerlijk verdeeld. Hajric en Navaro brachten twee keer de bezoekers op voorsprong. Perbet en Van Hyfte zorgden voor de pauze voor de gelijkmakers. In de tweede helft zette Koike de eindstand op het bord.

Nog op zaterdag won Virton met 0-1 op het veld van Westerlo. Door de zege nadert Virton tot op één punt van OHL. De ploeg uit Leuven telt negentien punten. Door de overwinning springt Lokeren in de stand over Lommel. Zondag is er nog Union – Beerschot. Wint Union? Dan is het de nieuwe leider in de Proximus League.