Standard krijgt wat het had gevreesd: tijdstip van Europese uitmatch gewijzigd

Standard krijgt wat het had gevreesd: tijdstip van Europese uitmatch gewijzigd

Gepubliceerd: zaterdag 5 oktober 2019 om 15:00za 05-10-2019 om 15:00

Laatste update: zaterdag 5 oktober 2019 om 15:13za 05-10-2019 om 15:13

De supporters van Standard Luik hebben slecht nieuws gekregen van de UEFA. Die heeft het aanvangsuur van de Europese verplaatsing bij Vitoria Guimaraes gewijzigd. Daardoor zouden heel wat fans wel eens in de problemen kunnen komen op organisatorisch vlak.

Via de eigen website laat Standard weten dat de UEFA de uitpartij bij Guimaraes verlaat heeft. Die ging oorspronkelijk door op donderdag 28 november om 16u50, maar is nu verschoven naar 21u 's avonds. Het lijkt aannemelijk dat veel Luikse fans echter al een terugvlucht geboekt hadden later die avond.

Standard is dan ook niet opgezet met de gang van zaken, valt af te lezen van de teneur in het artikel dat het publiceerde. 'Onze zorgen, die we eerder al uitten in een nieuwsbericht gepubliceerd op 5 september, werden dus spijtig genoeg bevestigd : geduld en voorzichtigheid waren op zijn plaats met betrekking tot onze Europese verplaatsingen.'

'We betreuren deze eenzijdige beslissing die zowel onze club als onze supporters, die al het voortouw hadden genomen voor de organisatie van deze verplaatsing, zal benadelen', hebben de Rouches een sneer in huis richting de UEFA. Het lijkt echter uitgesloten dat er nog iets te veranderen valt aan het nieuwe tijdstip.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

De UEFA houdt te weinig rekening met de supporters

(280 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws