Vossen krijgt geen speeltijd bij Club Brugge: Hij loopt er minder gelukkig bij

Vossen krijgt geen speeltijd bij Club Brugge: "Hij loopt er minder gelukkig bij"

04-10-2019 21:01
1

Hans Vanaken heeft met Jelle Vossen één van zijn beste vrienden rondlopen bij Club Brugge. Het duo kan het bijzonder goed met elkaar vinden, ook al heeft Jelle Vossen het de laatste weken/maanden niet gemakkelijk.

Vossen komt amper nog in actie bij Club Brugge. Bijzonder pijnlijk voor de aanvaller, maar volgens Vanaken schaadt dat hun vriendschap niet. "Totaal niet", geeft de middenvelder aan bij HUMO.

"Op de keper beschouwd kun je zeggen dat ik Jelle z’n plaats afpak, want hij kan ook op mijn positie spelen. Maar onze vriendschap staat boven het voetbal, zij mag er niet onder lijden. Jelle loopt er minder gelukkig bij, dat is normaal, maar hij misgunt mij niets. Toen ik de Gouden Schoen won, waren hij en Audrey (de vrouw van Vossen) net zo trots als wij", klinkt het.

Vanaken kent het gevoel van Vossen maar al te goed. "Ik heb het ook meegemaakt dat ik op de bank zat, in het begin onder Leko. Momenteel gaat het mij allemaal voor de wind, dan ben je automatisch gelukkiger. Maar mocht het ooit keren, moet ik niet beginnen te mokken", aldus Vanaken.