Einde verhaal? Gerkens haalt selectie van Anderlecht opnieuw niet

Einde verhaal? Gerkens haalt selectie van Anderlecht opnieuw niet

04-10-2019 10:45
13

Anderlecht speelt vrijdagavond op het veld van Sporting Charleroi. Adrien Trebel zit niet in de selectie van achttien spelers, maar ook Pieter Gerkens is er weer niet bij.

Gerkens depanneerde dit seizoen verschillende keren als aanvaller en speelde twee weken geleden nog tegen Club Brugge. Nu lijkt hij uit de gratie gevallen, want hij zit voor de tweede keer op rij niet in de selectie. Er wordt ook niet gesproken over een blessure bij de middenvelder. Het is dus een sportieve keuze van de staf.

Anderlecht kan sowieso niet rekenen op de langdurig geblesseerden Dimata, Makarenko, Najar, Sowah en Bakkali. Kompany en Saelemaekers doen ook niet mee, zij hebben spierblessures.

De achttien spelers die wél op het blad staan: Michel Vlap, Samir Nasri, Thomas Didillon, Nacer Chadli, Elias Cobbaut, Peter Zulj, Isaac Kiese Thelin, Hendrik Van Crombrugge, Derrick Luckassen, Philippe Sandler, Francis Amuzu, Albert Sambi Lokonga, Jeremy Doku, Sieben Dewaele, Yari Verschaeren, Killian Sardella, Marco Kana en Kemar Roofe.