KAA Gent brengt een puntje mee uit de Oekraïense Oleksandria

03-10-2019 20:44 Laatste update: 20:51
19

In haar tweede groepsmatch van de Europa League heeft KAA Gent gelijkgespeeld. In  Oekraïne kwamen de Buffalo's tegen Oleksandria niet verder dan 1-1.

Gent kende een droomstart tegen Oleksandria. In de eerste minuut ontsnapten de Buffalo's aan een achterstand en na tien minuten mochten ze zelf juichen. Met een lag schuiver opende Depoitre de score.

In de tweede helft slikte Gent de gelijkmaker. Kaminski weerde eerste nog een schot af, maar in deh herneming was Sitalo trefzeker voor de bezoekers.

In de andere wedstrijd van groep I hielden ook Saint-Etienne en Wolfsburg elkaar in evenwicht. Kolodziejczak scoorde vroeg voor de thuisploeg. Maar de Fransen konden niet lang genieten van hun voorsprong. Na twee minuten was die immers alweer kwijt. William zette de 1-1 eindstand op het bord.

In groep I tellen Wolfsburg en Gent nu elk vier punten. Beide teams spelen nu twee keer tegen elkaar. Saint-Etienne en Oleksandria hebben na donderdagavond elk één punt.