Aubameyang haalt hard uit richting Dortmund-directeur: 'Jij bent zo'n clown'

Aubameyang haalt hard uit richting Dortmund-directeur: 'Jij bent zo'n clown'

Gepubliceerd: donderdag 3 oktober 2019 om 20:18do 03-10-2019 om 20:18

De relatie tussen Pierre-Emerick Aubameyang en Borussia Dortmund-directeur Hans-Joachim Watzke is aardig bekoeld na het vertrek van de aanvaller naar Arsenal. Volgens Watzke koos Aubameyang met zijn overstap naar Engeland voor het geld, maar de Gabonees haalt nu uit naar de directeur.

Watzke liet eerder deze week weten aan de Süddeutsche Zeitung dat de overstap van Aubameyang puur een geldkwestie was. "Sommigen gaan puur voor het geld naar clubs waar al jaren geen Champions League-voetbal gespeeld is. Kijk naar Aubameyang. Hij doet het goed bij Arsenal en zal een warm gevoel krijgen als hij naar zijn bankrekening kijkt, maar op woensdagavond zit hij treurig op de bank omdat hij de Champions League via de televisie moet volgen."

Dat viel in verkeerde aarde bij de aanvaller, die vervolgens hard uithaalde naar de directeur. "Het is beter voor jou dat ik nooit zeg waarom ik Dortmund echt verlaten heb. Jij bent zo'n clown, heer Watzke. Weet nog dat je zei dat we Ousmane Dembélé nooit zouden verkopen. Er kwam er een bod van meer dan honderd miljoen euro en was jij de eerste die toehapte, dus ga het alsjeblieft niet over geld hebben! Laat me met rust, alsjeblieft."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws