OPSTELLING: Standard krijgt experimenteel Arsenal tegen zich

OPSTELLING: Standard krijgt experimenteel Arsenal tegen zich

03-10-2019 19:39 Laatste update: 19:44
3

In de Europa League neemt Standard het donderdagavond op tegen Arsenal. De opstellingen van beide ploegen zijn ondertussen bekend. 

Bij Arsenal gunt Emery heel wat sterren rust. In doel krijgt Martinez de voorkeur op Leno. Aubameyang en Pepe (de duurste aankoop ooit van Arsenal) beginnen op de bank. Ook Guendouzi, Kolašinac en Xhaka beginnen aan de zijlijn.

Wel op het veld onder meer Ceballos. De Spanjaard kwam over van Real Madrid. Op het EK U21 rolde hij deze zomer nog de jonge Rode Duivels op.  Zijn landgenoot Bellerin draagt voor de eerste keer ooit de aanvoerdersband bij Arsenal. Ozil zit niet in de kern. Ook Lacazette ontbreekt, maar de Fransman is geblesseerd. 

Preud'homme geeft onder de lat de voorkeur aan Milinkovic-Savic. Vanheusden moet achteraan mee de nul houden. Voorin kiest Preud'homme voor het trio Lestienne, Emond en Mpoku. 

Opstelling Arsenal: Martinez, Bellerin, Tierney, Ceballos, Torreira, Maitland-Niles, Holding, Mustafi, Nelson, Willock, Martinelli 
Opstelling Standard: Milinkovic-Savic, Vanheusden, Cimirot, Emond, Boljevic, Lestienne, Gavory, Vojvoda, Bastien, Laifis, Mpoku