Yaremchuk over groeimarge bij KAA Gent: “Daardoor krijg ik ook meer vertrouwen”

Yaremchuk over groeimarge bij KAA Gent: “Daardoor krijg ik ook meer vertrouwen”

Gepubliceerd: donderdag 3 oktober 2019 om 11:11do 03-10-2019 om 11:11

Roman Yaremchuk scoorde vorig jaar negen keer op een heel seizoen. Dit seizoen zit hij al aan negen stuks in twaalf wedstrijden. De aanvaller praat tegenover Het Laatste Nieuws over zijn evolutie bij KAA Gent.

Zijn collega’s helpen Yaremchuk. "Scoren is mijn job. De verstandhouding met Jonathan David en Laurent Depoitre is uitstekend, het is fantastisch spelen samen met hen. Daardoor krijg ik ook meer vertrouwen. Het loopt nu stukken beter dan vorig seizoen, maar ik blijf kritisch voor mezelf."

Yaremchuk blijft echter altijd kritisch. Zo scoorde de spits twee keer tegen Zulte Waregem, maar praatte hij achteraf enkel over een grote gemiste kans. "Je moet de lat hoog leggen. Als je ooit Champions League speelt en daarin zo'n kans mist, dan staat er de volgende keer een andere speler op jouw plaats."

"Ik luister niet naar analisten. Ik weet wat ik wil en dat is beter worden. Mensen zien alleen het werk op het veld, maar veel speelt zich daarnaast af: goeie voeding, voldoende rust, werk in de fitness... Om een grote speler te worden, moet je zien dat het hele pakket klopt. Mijn strategie is simpel: ik moet hard zijn voor mezelf. Dat is mijn mindset."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws