Maehle blikt terug op Genk-Napoli: Deze prestatie hadden we nodig

Maehle blikt terug op Genk-Napoli: "Deze prestatie hadden we nodig"

03-10-2019 08:47 Laatste update: 12:21
1

KRC Genk behaalde tegen SSC Napoli een mooi gelijkspel (0-0). Het verschil met de verloren partij tegen FC Salzburg was groot. Dat zag ook Joakim Maehle, die een sterke partij speelde op zijn gekende rechtsachter-positie.

"Tegen Salzburg sloeg alles tegen. Voor veel jongens was het ook de eerste kennismaking met de Champions League. De eerste keer ben je altijd een beetje nerveus. Van zenuwen was vandaag geen sprake", aldus Maehle in Het Laatste Nieuws.

Genk tankte tegen Napoli het nodige vertrouwen. "Dit was de prestatie die we nodig hadden, tegen een hele sterke ploeg. We hebben onze kwaliteiten getoond. We hebben getoond dat we goed kunnen voetballen, dat we mooi kunnen voetballen en dat we direct kunnen voetballen."

Al beseft Maehle dat er mogelijk nog meer in zat tegen Napoli, maar ook minder. "Dit was een teamprestatie om trots op te zijn. Het is jammer dat we de supporters niet meer hebben kunnen geven, maar ik denk dat ook zij blij zijn met dit resultaat."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ook Genk overtuigt in de Champions League! Het pakt een punt tegen Napoli! 👏 #KRCGenk #RacingGenk #Genk #Ito #Mertens #Napoli #SSCNapoli #GNKNAP

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on