UPDATE: ‘Dimata traint mee, maar Anderlecht rekent pas op hem na de winterstop’

UPDATE: ‘Dimata traint mee, maar Anderlecht rekent pas op hem na de winterstop’

03-10-2019 08:16 Laatste update: 04-10-2019 13:36
16

RSC Anderlecht heeft nog steeds maar zes punten verzameld. Vooral in het aanvallende compartiment wringt het schoentje. In dat opzicht mag Anderlecht binnenkort misschien wel goed nieuws verwachten.

Zo meldt Sport/Footmagazine dat Nany Dimata de trainingen hervat heeft, zij het individueel. De Anderlecht-spits, die vorig seizoen goed was voor dertien doelpunten, lijkt zo stilaan helemaal hersteld na zijn operatie aan de knie.

Naar verluidt zou Dimata binnen een 3-tal weken wedstrijdfit moeten zijn. Aan matchritme zal het hem sowieso ontbreken, aangezien zijn laatste partij voor Anderlecht al dateert van februari dit jaar.

Anderlecht kan absoluut nog een aanvallende kracht gebruiken. Zo kwam paars-wit, mét zomeraankoop Kemar Roofe, tegen Waasland-Beveren niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Over een aantal weken heeft Vincent Kompany er een welgekomen keuzemogelijkheid bij.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat het de goede kant opgaat met Landry Dimata. De aanvaller traint mee met de groep (gedeeltelijk) van RSC Anderlecht. Toch zou de club pas na de winterstop op hem rekenen. Paars-wit wil geen risico nemen na de lange revalidatie van Dimata.