Meunier moet Club Brugge bedanken: Voor ons was het perfecte avond

Meunier moet Club Brugge bedanken: "Voor ons was het perfecte avond"

02-10-2019 22:48
1

Paris Saint-Germain wist dinsdagavond alweer te winnen in de Champions League en zet daarmee het perfecte parcours verder. Na twee speeldagen staat het alleen aan de leiding met een zes op zes. Thomas Meunier is daarvoor onder andere Club Brugge dankbaar.

Door het gelijkspel tussen Real Madrid en Club Brugge staat Real Madrid nu helemaal onderaan in de groep. PSG heeft nu al vier punten voorsprong op eerste achtervolgers Club Brugge. "Het is voor ons een perfecte avond, met dank aan het resultaat van Club tegen Real", vertelde Meunier bij RMC.

"Daardoor hebben we nu al vier punten voorsprong. Hier wisten we dat het niet makkelijk zou worden. De twaalfde man was indrukwekkend en de sfeer werd alsmaar intenser telkens zij aan de bal kwamen. Dat is toch een psychologisch voordeel voor de thuisploeg."

Meunier had achteraf veel lof voor zijn ploegmaats. "Maar ik ben echt tevreden over de ploeg. We hebben gestreden, we zijn de duels aangegaan, we hebben hen afgehouden en we hebben een pak kansen gecreëerd. Het had op een gegeven moment 0-2 of zelfs 0-3 kunnen zijn. De juiste mentaliteit was aanwezig en dat is het belangrijkste", besloot hij.