Genk kan Mertens overtuigen: Ik vond ze goed spelen

Genk kan Mertens overtuigen: "Ik vond ze goed spelen"

02-10-2019 21:05 Laatste update: 21:06
6

Dries Mertens kende geen al te mooie terugkeer naar België. Samen met Napoli raakte de Rode Duivel niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen KRC Genk. De aanvaller was zichtbaar teleurgesteld.

De aanvaller had lof voor Genk, maar vond ook zijn eigen ploeg niet al te best spelen. "Ik vond Genk goed spelen, maar wij hebben nooit ons spel gevonden", klonk het bij Q2.

Door het gelijkspel blijft Napoli nu achter met een vier op zes. "Zeer jammer, zeker na de drie punten tegen Liverpool. We wisten dat Genk goed ging zijn. We moesten onze kansen afwerken, maar deden dat niet waardoor zij in de wedstrijd bleven", aldus Mertens.

Mertens staat dicht bij het record van Maradona bij Napoli, maar kon het nog niet evenaren. "Ik ben wel trots dat ik er dichtbij zijn. Maar ik zou trotser zijn als we hadden gewonnen. In de Champions League mag je niets laten liggen, zeker die drie punten niet", besloot hij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ook Genk overtuigt in de Champions League! Het pakt een punt tegen Napoli! 👏 #KRCGenk #RacingGenk #Genk #Ito #Mertens #Napoli #SSCNapoli #GNKNAP

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie